image image
GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata je obrt u vlasništvu Mate Radmana sa sjedištem u Ivanić Gradu. Tvrtka GRGA danas nastavlja porodičnu tradiciju i djeluje u dugogodišnjem kontinuitetu još od 1991. godine i trenutno zapošljava pet djelatnika. Ovlašteni smo servis za periodične preglede i kontrolna ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata.
GRGA servis protupožarnih aparata GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata je obrt u vlasništvu Mate Radmana sa sjedištem u Ivanić Gradu. Tvrtka GRGA danas nastavlja porodičnu tradiciju i djeluje u dugogodišnjem kontinuitetu još od 1991. godine i trenutno zapošljava pet djelatnika. Ovlašteni smo servis za periodične preglede i kontrolna ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata.

Vatrogasni aparati

"GRGA servis i prodaja vatrogasne opreme" je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom prije svega u servisiranju vatrogasnih aparata.


Pored servisa vatrogasnih aparata radionica je osposobljena i pruža usluge:
  • Prodaje vatrogasnih aparata više proizvođača
  • Tlačnog ispitivanja svih vrsta posuda pod tlakom
  • Punjenje CO2 plina za potrebe u ugostiteljstvu (aparati za točenje piva) ili pak u radionicama koje koriste aparate za zavarivanje sa CO2 plinom

vatrogasni-aparati-graga-500

Dio iz prodajne ponude vatrogasnih aparata

Kontakt

GRGA servis i prodaja
10310 Ivanić-Grad
Dalmatinska 44
Tel: 01 2882-145
Fax: 01 2885-035
Mob:091 2882-145
Email: info@grga.hr
Web: wwww.grga.hr