image image
GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata je obrt u vlasništvu Mate Radmana sa sjedištem u Ivanić Gradu. Tvrtka GRGA danas nastavlja porodičnu tradiciju i djeluje u dugogodišnjem kontinuitetu još od 1991. godine i trenutno zapošljava pet djelatnika. Ovlašteni smo servis za periodične preglede i kontrolna ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata.
GRGA servis protupožarnih aparata GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata je obrt u vlasništvu Mate Radmana sa sjedištem u Ivanić Gradu. Tvrtka GRGA danas nastavlja porodičnu tradiciju i djeluje u dugogodišnjem kontinuitetu još od 1991. godine i trenutno zapošljava pet djelatnika. Ovlašteni smo servis za periodične preglede i kontrolna ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata.

O nama

GRGA servis i prodaja protupožarne opreme i aparata je obrt u vlasništvu Mate Radmana sa sjedištem u Ivanić-Gradu, Dalmatinska 44. Tvrtka GRGA je obiteljska tradicija i djeluje u dugogodišnjem kontinuitetu još od 1991 godine i danas za stalno zapošljava pet djelatnika. Ovlašteni smo servis za periodične preglede i kontrolna ispitivanja svih vrsta vatrogasnih aparata od strane Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, te posjedujemo ovlaštenje za pokretni servis.

Pored osnovne djelatnosti firme, servisiranja i prodaje protupužarne opreme i aparata, u mogućnosti smo Vam ponuditi također:
  • Tlačna ispitivanja raznih vrsta spremnika i posuda pod tlakom
  • Punjenje i disribucija boca CO2 za ugostiteljstvo
  • Savjetovanje i posredovanje pri planiranju i opremanju protupožarnom opremom
  • Instalacija Hilti vatrozaštitnih sustava

24

Kontakt

GRGA servis i prodaja
10310 Ivanić-Grad
Dalmatinska 44
Tel: 01 2882-145
Fax: 01 2885-035
Mob:091 2882-145
Email: info@grga.hr
Web: wwww.grga.hr